top of page

L'EMB

Fundada el 1981 pel Trio de Barcelona integrat per Gerard Claret (violí), Lluís Claret (cello) i Albert Attenelle (piano). Va ser guardonada el 1999 amb el “Premi Nacional de les Arts”, i amb més de trenta anys d’ experiència i una consistent cantera de professionals formats a la mateixa al llarg dels anys.

 

L’Escola de Música de Barcelona té com a objectiu donar una formació musical de qualitat a tots aquells nens i nenes, joves o adults que la desitgin, atenent les capacitats i interessos individuals de cada alumne. Alhora, proporciona la formació necessària a tots aquells alumnes que vulguin optar per la via professional en un futur.

20220520184723_edited.jpg

El Trio Barcelona en concert.

Desde L'Escola s'impulsen cada any nombroses activitats que dinamitzen l’aprenentatge i promouen l’interès i el gaudi dels seus alumnes, com són les "sortides trimestrals a concerts", les "trobades orquestrals trimestrals", el "Casal d’ estiu", els "Concerts de professors, ex-alumnes i alumnes i els Cursos Musicals d'Estiu que inclouen les "Colònies musicals d’estiu per a nens i Curs d'interpretació per a joves" els quals es porten realitzant ininterrompudament desde l'any 1984.

Al llarg de la seva trajectòria i paral·lelament a l’activitat acadèmica, l’EMB organitza els Concursos tri anuals de Cambra de Barcelona, Corda de Barcelona i Piano de Barcelona, amb la finalitat motivar, encoratjar i premiar la dedicació dels joves intèrprets.

Video commemoratiu del 40º aniversari

Direcció

Albert Attenelle

Coordinació

Ma Luisa Reñaga

Marc Font

Piano

Albert Attenelle

Ma Luisa Reñaga

Marc Font

Lara Streccia

Georgina Massanés

Sarah Aymamí

Saxo

Fátima Broch

Flauta travessera

Elisenda Masachs

Elena Sentís

Clarinet

Georgina Massanés

Violí

Antonia Escalas

Viola

Luis Martínez

Violoncel

Marc Renau

Llenguatge Musical

Maria Domènech

Elisenda Masachs

Marc Font

Harmonia

​Óscar Vilaprinyó

Marc Font

Improvisació i harmonia aplicada

Marc Font

Coordinació Dep. Llenguatge musical

Marc Font

Guitarra

Gian Carlo Scevola

Alberto Fernández

Guitarra Eléctrica

Gian Carlo Scevola

Ukelele

Gian Carlo Scevola

Cant Modern

Lara Streccia

Coral

Lara Streccia

Marc Font

Maria Domènech

89 013.jpg
bottom of page