L'EMB

Nascuda el 1981, guardonada el 1998 amb el “Premi Nacional a l’ensenyament de Música”, i amb més de trenta anys d’ experiència i una consistent cantera de professionals formats a la mateixa al llarg dels anys, “L’escola de Música de Barcelona”, té com a objectiu donar una formació musical de qualitat a tots aquells nens i nenes, joves o adults que la desitgin, atenent les capacitats i interessos individuals de cada alumne.
Alhora, proporciona la formació necessària a tots aquells alumnes que vulguin optar per la via professional en un futur.

L'Escola impulsa i es veu integrada en nombroses activitats que dinamitzen l’aprenentatge i promouen l’interès i el gaudi dels seus alumnes, com són les "sortides trimestrals a concerts", les "trobades orquestrals trimestrals", el "Casal d’ estiu", les "Colònies musicals d’estiu i Curs d'interpretació per a joves", o els "Concerts de professors, ex-alumnes i alumnes", entre d’altres.

Al llarg de la seva trajectòria i paral·lelament a l’activitat acadèmica, l’EMB organitza els Concursos tri anuals de Cambra de Barcelona, Corda de Barcelona i Piano de Barcelona, amb la finalitat motivar, encoratjar i premiar la dedicació dels joves intèrprets.